مراسم تودیع و معارفه رؤسای جدید و قدیم دانشکده پیرا دامپزشکی

«به گزارش خبرنگار روابط عمومی»با حضور جناب آقای دکتر صحرایی ریاست محترم دانشگاه، آقای دکتر دانشفر معاون محترم آموزشی دانشگاه ، اعضاء محترم هیأت علمی و کارکنان دانشکده پیرا دامپزشکی مراسم تودیع و معارفه آقای دکتر چراغی رئیس قبلی و آقای دکتر نعمتی رئیس جدید دانشکده پیرا دامپزشکی برگزار گردید .

در این مراسم آقای دکتر صحرایی ریاست محترم دانشگاه ضمن تبریک بمناسبت شروع سال تحصیلی به جامعه دانشگاهی و آغاز هفته دفاع مقدس و گرامی داشت یاد و خاطره شهداء و رزمندگان اسلام اظهار داشت : دانشکده پیرا دامپزشکی از قدیمی ترین های دانشگاه است، اما متأسفانه به دلایلی توجه کافی به رشد این دانشکده نشده است و از نظر فضای فیزیکی مشکلات فراوانی دارد و ما از نظر کمی و کیفی به رشد این دانشکده باید کمک نمائیم، هرچند در دولت تدبیر و امید به رشد کیفی توجه بیشتری می شوداما یکی از اولویت های من در برنامه ششم توسعه، احداث ساختمانی برای این دانشکده می باشد.وهم چنین افزایش رشته های تحصیلات تکمیلی دراین دانشکده ازبرنامه های من می باشد

ریاست محترم دانشگاه بیان داشت : ما بایدبا کار، تلاش،فداکاری و تفکر در راه پیشرفت کشور مان تلاش کنیم و با از خود گذشتگی کاری کنیم تا وضعیت جامعه بهبود پیدا کند .

ایشان در پایان از زحمات آقای دکتر چراغی در مدت چهار سال و شش ماه که رئیس دانشکده بوده تشکر نمود و آقای دکتر مصطفی نعمتی از اعضاء هیأت علمی دانشکده پیرا دامپزشکی را بعنوان رئیس جدید این دانشکده معرفی نمود .

شایان ذکر است در پایان این مراسم با اهداء لوح تقدیر و هدیه از تلاش های چند ساله  آقای دکتر چراغی تقدیر و تشکر بعمل آمد .