سخنرانی دکتر محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در دانشگاه

سخنرانی دکتر محسن رضایی  دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام  با موضوع اقتصاد و سیاست خارجی ایران با حضور دکتر پور اشرف معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه و جمع زیادی از دانشجویان صبح روز یک شنبه 29/11/91  به همت جامعه اسلامی دانشجویان در محل سالن آیت اله حیدری برگزار گردید.

در این مراسم ابتاد آقای کاووسی دبیر جامعه اسلامی دانشجویان ضمن عرض خیر مقدم  به بیان گزارشی از عملکرد این تشکل پرداخت و سپس دکتر رضایی با ارائه توضیحاتی در باره پشتوانه سیاست خارجی ایران و کشورهای جهان نقد  سیاست خارجی ایران در طی شانزده سال اخیر پرداخت.

در ادامه دانشجویان به بیان سئوالات مورد نظر خود پرداختند که ایشان پاسخهای لازم را ارائه دادند.