برگزاری مراسم تقدیر از اساتید نخبه بسیجی

مراسم تقدیر از اساتید نخبه  بسیجی دانشگاه­ها و موسسات آموزش عالی استان  با حضور دکتر علی محمدی رئیس دانشگاه  و جمع زیادی از اساتید بسیجی صبح روز چهارشنبه 25/11/91 در محل سالن آیت اله حیدری برگزار گردید.

در این مراسم دکتر علی محمدی رئیس دانشگاه در سخنانی به بیان موضوع تقلید در جامعه پرداخت که اهم موضوعات مطرح شده در سخنرانی وی حول محورتعریف تقلید، آفات تقلید و راه حلهای از بین بردن آفات تقلید مطرح گردید.

در پایان با اهدای لوح تقدیر از اساتید نخبه بسیجی در حوزه­های علمی و فرهنگی تقدیر بعمل آمد.

برگزاري مراسم تقدير از اساتيد نخبه  بسيجي برگزاري مراسم تقدير از اساتيد نخبه  بسيجي برگزاري مراسم تقدير از اساتيد نخبه  بسيجي برگزاري مراسم تقدير از اساتيد نخبه  بسيجي