برگزاری دهمین جشنواره ممتازین، مخترعین و مبتکرین شاهد و ایثارگر بسیجی دانشگاه­ها و موسسات آموزش عالی استان

دهمین جشنواره ممتازین، مخترعین و مبتکرین شاهد و ایثارگر بسیجی دانشگاه­ها و موسسات آموزش عالی استان که امسال به نام شهید دکتر داریوش رضایی نژاد مزین شده بود با حضورپدر، مادر، همسر، خواهر و فرزند شهید رضایی­نژاد، دکتر جوانی مشاور نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، دکتر علی محمدی رییس دانشگاه ایلام، سردار کاکی فرمانده سپاه امیر المومنین ایلام، دکتر احمدی رییس سازمان بسیج دانشجویی استان، روسای دانشگاه­ها و موسسات آموزش عالی استان و جمع زیادی از دانشجویان صبح امروز در محل سالن آیت اله حیدری برگزار گردید.

در این مراسم ابتدا دکتر علی محمدی رییس دانشگاه درباره جایگاه علم و دانش در اسلام توضیحاتی ارائه داد و سپس دکتر احمدی رییس بسیج دانشجویی گزارشی از عملکرد این سازمان ارائه کرد.

در ادامه سردار جوانی مشاور نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به بیان چهار جنگ عمده غرب علیه انقلاب اسلامی شامل: جنگ تحمیلی، جنگ فرهنگی، جنگ علمی و جنگ اقتصادی پرداخت و سپس توضیحاتی در باره انتخابات سال آینده ریاست جمهوری و مسائل پیشرو ارائه داد.

در ادامه مراسم خانم پیرانی همسر شهید رضایی­ نژاد به بیان خاطراتی درباره این شهید بزرگوار پرداخت و سپس آرمیتا فرزند شهید رضایی نژاد دو قطعه شعر درباره ایران و وصف امام علی(ع) قرائت  کرد.

در پایان مراسم با اهداء لوح تقدیر و هدایایی از دانشجویان مخترع، ممتاز و نوآور بسیجی دانشگاه­ها و موسسات آموزش عالی استان  تقدیر بعمل آمد.

برگزاري دهمين جشنواره ممتازين، مخترعين و مبتکرين شاهد و ايثارگر بسيجي دانشگاه­ها و موسسات آموزش عالي استان برگزاري دهمين جشنواره ممتازين، مخترعين و مبتکرين شاهد و ايثارگر بسيجي دانشگاه­ها و موسسات آموزش عالي استان برگزاري دهمين جشنواره ممتازين، مخترعين و مبتکرين شاهد و ايثارگر بسيجي دانشگاه­ها و موسسات آموزش عالي استان برگزاري دهمين جشنواره ممتازين، مخترعين و مبتکرين شاهد و ايثارگر بسيجي دانشگاه­ها و موسسات آموزش عالي استان