وزیر علوم:تبدیل موضوع اقتصاد مقاومتی به مباحث علمی

دکتر دانشجو از برنامه وزارت علوم برای تبدیل موضوع اقتصاد مقاومتی به مباحث علمی در دانشگاه‌ها خبرداد.

دکتر کامران دانشجو وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، افزود: موضوع اقتصاد مقاومتی در دانشگاه‌های مختلف کشور مورد بررسی قرار گرفته است و این موضوع تبدیل به مباحث علمی می‌شود.

وی با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی با اقتصاد ریاضتی متفاومت است، تصریح کرد: موضوع اقتصاد مقاومتی باید براساس تعاریف مقام معظم رهبری مورد توجه قرار گیرد که ایشان در سخنرانی‌های مختلف معیارها و شاخص‌های اقتصاد مقاومتی را بیان فرموده‌اند.

وزیر علوم با بیان اینکه موضوع اقتصاد مقاومتی تنها به یک سال منتهی نمی‌شود و بلکه این موضوع در سال‌های آینده نیز ادامه می‌یابد، گفت: در سال جاری اقتصاد مقاومتی به عنوان یک شاخصه مطرح است اما این موضوع در سال‌های آینده مورد توجه ویژه قرار می‌گیرد.