شما از نسخه قدیمی مرورگر خود استفاده می کنید و قادر به مشاهده صحیح این سایت نخواهید بود.
لطفاً مرورگر خود را به روز نمایید
دانلود آخرین نسخه مرورگرها

تاثیر مصرف صبحانه بر حافظه در روزهای امتحان

یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی از تاثیر مصرف صبحانه بر افزایش 20 درصدی تمرکز و حافظه کوتاه‌مدت خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر رضا امانی گفت: صبحانه، مهمترین وعده غذایی است و بررسی‌ها نشان می‌دهند که خوردن صبحانه هم در کودکان و هم در بزرگسالان در بهبود عملکرد ذهنی و کارکرد شغلی تاثیر دارد.

وی تصریح کرد: افرادی که وعده‌ صبحانه را از لیست غذایی خود حذف می‌کنند، شانس چاقی را در خود تا یک‌سوم افزایش می‌دهند.

امانی ادامه داد: تاثیر صبحانه خوردن بر روی موفقیت در آزمون‌های محاسباتی مانند ریاضی بیشتر است و موجب افزایش تمرکز و حافظه کوتاه‌مدت می‌شود.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در تصریح نتایج آزمایشی که بر روی دانش‌آموزان دبستانی اهواز انجام شده، گفت: در این آزمایش با تهیه یک صبحانه‌ استاندارد و معمولی و با انجام بررسی‌های متقاطع مشاهده شد دانش‌آموزانی که وعده صبحانه را مصرف کرده‌اند در مقایسه با کسانی که صبحانه نخورده‌اند، از قدرت تمرکز و حافظه کوتاه‌مدتی به میزان 20 درصد بالاتر، برخوردار هستند.

وی با تاکید بر لزوم ایجاد عادت مصرف صبحانه در خانواده اظهار کرد: افرادی که تمایل به خوردن صبحانه ندارند باید این عادت را به تدریج و با خوردن غذاهای سبک مانند نصف لیوان آب‌میوه، چای رقیق و یا خوردن میوه، در خود ایجاد کنند.

این متخصص تغذیه درباره رژیم مناسب غذایی در ایام امتحانات عنوان کرد: ‌پیشنهاد می‌شود ‌قبل از امتحان غذای سنگین و پرچرب مصرف نشود و همچنین وعده شام به آخر شب موکول نشود. در وعده صبحانه نیز، مواد با پروتئین سرشار به همراه میوه‌ فصل توصیه می‌شود.