معاون فرهنگی وزیرعلوم: شهیدان هسته ای جزء خانواده دانشگاهی کشور هستند

معاون فرهنگی اجتماعی وزارت علوم ضمن تقدیر از خانواده شهدای جهاد علمی تاکید کرد که شهیدان هسته ای از خانواده بزرگ دانشگاهی کشور به شمار می آیند.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر غلامرضا خواجه سروی صبح امروز در مراسم بزرگداشت شهدای جهاد علمی با بیان اینکه شهیدان هسته ای کشور از خانواده دانشگاهی کشور ما به شمار می آیند، گفت: از زمان شهادت شهید علی محمدی ستادی در وزارت علوم برای پاسداشت شهدای جهاد علمی تشکیل شد.

وی ادامه داد: دانشگاهیان ما تلاش کردند تا با طراحی جایزه های مختلف و تقدیر از شهدا راهشان را گرامی دارند.

خواجه سروی همچنین یادآوری کرد: برای بزرگداشت شهدای علمی کشور یک روز از تقویم رسمی کشور به پاسداشت شهدای جهاد علمی اختصاص داده شد.