نشست صمیمی ریاست دانشگاه با کارکنان و سرپرستان اداره امور خوابگاه ها

نشست صمیمی  دکتر علی محمدی رئیس دانشگاه با کارکنان و سرپرستان اداره امور خوابگاه­ها  با حضور دکتر بگ محمدی معاون دانشجویی عصر روز دوشنبه 2/11/91 در محل سالن فرزانگان برگزار گردید.

در ابتدای این نشست دکتر بگ محمدی معاون دانشجویی گزارشی از عملکرد اداره خوابگاه ها ارائه داد و خواستار حمایت و مساعدت ویژه رئیس دانشگاه برای حل مشکلات و اجرای برنامه های آتی این اداره شد.

در ادامه  دکتر علی محمدی  رئیس دانشگاه با اعلام رضایت از وضعیت  خدمات رسانی در  خوابگاه­ها بر برخورد صحیح و مناسب با دانشجویان و انتقال مشکلات و نیازهای آنها از طرف سرپرستان اداره خوابگاه ها به مسئولین دانشگاه تاکید کرد­. در پایان نشست کارکنان و سرپرستان اداره خوابگاه ها به بیان مشکلات و مسائل مورد نظر خود پرداختند و رئیس دانشگاه با یاداشت موضوعات مطرح شده، تاکید کرد که  پیگیر درخواستهای آنان خواهد بود.

نشست صميمي رياست دانشگاه با کارکنان و سرپرستان اداره امور خوابگاه ها نشست صميمي رياست دانشگاه با کارکنان و سرپرستان اداره امور خوابگاه ها