بیانیه دانشگاه ایلام به مناسبت یوم ا... 13 آبان

مقام معظم رهبری: آمریکا در نزد ملت‌ها منفورترین قدرت جهان است، همه گزینه ها روی میز باشد؛ چه غلطی می خواهند بکنند؟

امروز در حالی در سالروز وقایع 13 آبان بار دیگر فریاد استکبارستیزی سر می‌دهیم که جنایات قدرت‌های استکباری به خصوص آمریکا و لابی صهیونیستی حتی گریبان برخی از هم ‌پیمانان آن ها را نیز گرفته است و موج بیداری اسلامی که حاصل زحمات و رهنمودهای معمار کبیر انقلاب اسلامی است، در منطقه خاورمیانه مردم ستم دیده را بار دیگر بیدار کرده است و امروزه ملت‌ها ادبیات مقاومتی امام (ره ) را به خوبی آموخته‌اند و فریاد مرگ بر آمریکا در تمام نقاط جهان شنیده می‌شود.

با افشای اقدام آمریکا در شنود مکالمات از دولتمردان و مردم کشورهای دیگر، امروزه اطلاق "لانه جاسوسی" به سفارتخانه های این کشور جهانی شده است و ملت ها غفلت و اعتماد بی پایه و اساس دولت های خود به آمریکا را عامل اصلی سلب حقوق شهروندی و تجاوز به حریم خصوصی خود می دانند. امروز برخی افراد ساده لوح و  مغرض سعی در ارتباط با آمریکای خونخواری دارند که چنگالش به خون ملت ایران و جهان آلوده است و سعی دارند شرایط را به گونه‌ای توصیف کنند که جمهوری اسلامی بدون ارتباط با آمریکا نمی‌تواند مسیر تعالی را طی کند. در همین راستا با توجه به رهنمود های مقام معظم رهبری و مطالبات به حق ایشان و فرمایشات امام عظیم الشأن و با هوشیاری دانشگاهیان ولایت مدار، دشمنان نظام اسلامی هنوز نتوانسته اند به مقصود خود برسند و بدانند مسئولان جمهوری اسلامی در مسئله مذاکرات هسته‌ای هیچ گاه ادبیات مقاومتی امام (ره) را فراموش نمی کنند و هوشیارانه عمل می کنند.

دانشجویان پیرو ولایت با استفاده از ادبیات مقاومتی که از امام (ره) آموخته بودند سفارت شیطانی آمریکا را که طی سالیانی مرکز جاسوسی و انجام کارهای تروریستی علیه ملت ایران بود، تسخیر کردند که اسناد جنایت های بزرگ در آن پیدا شده که نشان داد سفارت آمریکا مرکز تمام توطئه ها علیه ملت ایران بوده است.

دانشگاهیان دانشگاه ایلام ضمن اعلام حمایت از تیم مذاکره کننده جمهوری اسلامی ایران و دعوت از دانشجویان و ملت شریف جهت شرکت در مراسم یوم الله 13 آبان و سر دادن فریاد مرگ بر آمریکا، هشدار می دهند که اگر کسانی فریاد رابطه با آمریکا به جای مرگ بر آمریکا سر می دهند و به دنبال رابطه ذلیلانه با آمریکا هستند بدانند دانشگاهیان آگاه، دشمن شناس و با بصیرت، هوشیارانه وارد میدان خواهند شد و نقش عمارگونه خود را در جامعه انجام خواهند داد و ضمن تقدیر از تلاش‌های دستگاه دیپلماسی کشور، متذکر می‌شویم راه حل مشکلات اقتصادی تکیه بر توان داخلی و برنامه‌ریزی جامع در جهت عملیاتی کردن اقتصاد مقاومتی است و نسبت به افرادی که سعی دارند عامدانه راه حل مشکلات کشور را صرفاً در رفع تحریم‌ها معرفی نمایند، هشدار داده و این موضوع را امری غیر قابل قبول می‌دانیم.