قابل توجه کلیه اعضاءمحترم هیئت علمی، کارکنان رسمی، پیمانی و قراردادمعین

به اطلاع همکاران محترم هیئت علمی،  کارکنان رسمی، پیمانی و قراردادمعین می رساند جهت رفاه حال کارکنان محترم با پیگیری  آقای دکتر درویشی معاون محترم پشتیبانی و منابع انسانی دانشگاه، کارت آسان خرید در اختیار همکاران گرامی قرار می گیرد .

جهت عضویت درشبکه(آسان خرید) بانک تجارت به شعبه بانک تجارت دانشگاه  داخلی(262)یا اداره کارگزینی ورفاه دانشگاه تماس حاصل نمایند.

شرایط دریافت کارت آسان خرید

1.اعتبارتخصیص یافته تا 3/5  برابرحقوق عضو می باشد.

2.حق عضویت درشبکه آسان خرید به میزان 2درصد اعتبارتخصیص یافته پس ازاولین خرید و طی 8 قسط درسررسید کسر می­گردد.

3.اقساط خریدهای انجام شده مشتری درطول ماه تجمیع ودراولین سررسید مشتری کسر می گردد.

4.خریددرفروشگاهها ومراکز خرید طرف قرارداد بانک تجارت که لیست آنها  از سوی بانک اعلام می گردد صورت می پذی

.شرایط عمومی به صورت کامل ازشعب بانک تجارت ویا شعبه دانشگاه قابل دریافت است

روابط عمومی دانشگاه ایلام