دیدار دکتر احمد توکلی نماینده محترم مردم تهران با ریاست محترم دانشگاه

«به گزارش خبرنگار روابط عمومی» صبح یکشنبه 1392/2/21 دکتر احمد توکلی دیداری با ریاست محترم دانشگاه آقای دکتر صحرایی و معاونین ایشان در سالن جلسات حوزه ریاست داشتند .

آقای دکتر صحرایی ضمن خیر مقدم به آقای دکتر توکلی گزارشی از وضعیت روند رشد و توسعه دانشگاه ایلام را بیان نمود و خواستار حمایت مجلس شورای اسلامی ، نمایندگان محترم بخصوص دکتر توکلی از افزایش بودجه و تخصیص اعتبارات لازم جهت کیفی سازی دانشگاه شدند.

در ادامه این دیدار دکتر توکلی با بیان اینکه ما باید در توزیع منابع عدالت را رعایت کنیم ، اظهار داشت : که در زمان تخصیص بودجه از دانشگاه ایلام دفاع خواهم نمود .