آزمون سراسرس سال 93 همزمان با سراسر کشور در دانشگاه ایلام بر گزار می شود

«به گزارش خبرنگار روابط عمومی» جناب آقای دکتر صحرایی ریاست محترم دانشگاه در گفتگویی اعلام نمود آزمون سراسری سال 93 در پنج گروه آزمایشی علوم ریاضی و فنی ، علوم تجربی ، علوم انسانی ، هنر و زبان های خارجی در هشت شهر آبدانان ، ایلام ، ایوان ، سرابله ،، دره شهر ، دهلران ، ملکشاهی و مهران جمعاً با 12820 داوطلب ،که از این تعداد 7470 نفر داوطلب خانم با 58% و تعداد 5350 نفر داوطلب آقا با 42% به  رقابت باهم می پردازند.

ریاست محترم دانشگاه ایلام اظهار داشت : بیشترین داوطلب در گروه های آزمایشی علوم تجربی با 7577 نفر و کمترین داوطلب در گروه آزمایشی هنر با 232 نفر  مشغول رقابت هستند  .

به گزارش خبرنگار روابط عمومی این آزمون از تاریخ 5 تا7تیرماه به مدت سه روزدر حال برگزاری است.

شایان ذکر است در روز اول این آزمون آقای دکتر صحرایی ریاست محترم دانشگاه، آقای مهندس کلانتری معاون محترم سیاسی امنیتی استانداری ایلام و آقای مهندس خوش خبر فرماندار محترم ایلام از حوزه امتحانی دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه ایلام بازدید بعمل آوردند وشرایط برگزاری آزمون را در حد مطلوب اعلام نمودند .

آزمون سراسرس سال 93 همزمان با سراسر کشور در دانشگاه ايلام بر گزار مي شود