دیدارآقای دکترصحرایی با فرماندارمحترم دهلران و بازدید از پروژه آموزشکده کشاورزی این شهرستان

بنابه گزارش خبرنگارروابط عمومی روزجمعه 6تیرماه آقای دکترصحرایی ریاست محترم دانشگاه طی سفری به شهرستان دهلران دیداری با آقای مهندس سبزی فرماندارمحترم این شهرستان داشتند.دراین دیداردکترصحرایی بیان نمود که انشاالله بزودی مراحل ساخت وتکمیل آموزشکده کشاورزی دهلران آغاز می شود و با توجه به اعتبارات درنظر گرفته شده، درهفته های آینده روند ادامه ساخت این پروژه علمی، آموزشی شروع می گردد و از فرماندار محترم نیز خواستار مساعدت بیشتر برای ساخت این پروژه گردید.سپس آقای مهندس سبزی فرماندارمحترم دهلران ضمن ابراز خرسندی از تلاش ریاست محترم دانشگاه، ابراز نمود تمام سعی وتلاش خود را برای .کمک به ساخت دانشکده دهلران می نمایم.

پس ازاین دیدار بازدیدی از ساختمان این دانشکده که باپیشرفت45%در ابتدای ورودی شهردهلران ودرقسمت شمالی مسکن مهر قرارداردانجام پذیرفت.