جشنواره درون دانشگاهی حرکت

سومین جشنواره درون دانشگاهی حرکت در دانشگاه ایلام با حضور دکتر علی محمدی ریاست محترم دانشگاه ،معاونین وروسای دانشکده ها آغاز به کار کرد. در این جشنواره 22 انجمن علمی دانشگاه به مدت 3 روز  در رشته های علوم کشاورزی، علوم فنی و مهندسی، علوم پایه، پیرادامپزشکی، ادبیات و الهیات به نمایش دستاوردهای علمی خود شامل اختراعات، مطالعات پژوهشی، ترویجی و آموزشی می پردازند.

پس از داوری دستاوردهای انجمن های مختلف 3 غرفه برتر و همچنین 12 گروه برگزیده در زمینه های استاد مشاور برگزیده، دبیر برگزیده، ترویجی، آموزشی، پژوهشی، مسابقه علمی برگزیده، اختراع – ابتکار و نوآوری، وبلاگ برگزیده، حامی های مالی انجمن ها، افتخار آفرینی، کارآفرینی و نشریه معرفی خواهند شد و به ششمین جشنواره ملی حرکت راه خواهند یافت.

اختتامیه این مراسم فردا سه شنبه هفتم آبان ماه ساعت 10 صبح با حضور مسئولان استانی در محل سالن آمفی آیت الله حیدری دانشگاه برگزار خواهد شد.

جشنواره درون دانشگاهي حرکت جشنواره درون دانشگاهي حرکت جشنواره درون دانشگاهي حرکت