جشن پیوند آسمانی در دانشگاه ایلام برگزار شد

به گزارش خبرنگار  روابط عمومی، جشن باشکوهی به مناسبت سالروز ازدواج آسمانی امام علی (ع) و حضرت فاطمه زهرا (س) شب گذشته با حضور دکتر طاهر علی محمدی، حجت الاسلام جلائیان، حجت الاسلام هاشمی ، دکتر احمدی اسب چین و جمع کثیری از دانشجویان دانشگاه ایلام برگزار شد.

حجت الاسلام هاشمی، معاون نهاد رهبری در دانشگاه ایلام با تبریک این سالروز مبارک به میهمانان و دانشجویان خوش آمد گفت.

در ادامه برنامه حجت الاسلام جلائیان، عضو هیئت علمی علوم نظری دانشگاه امام رضا (ع) در مورد ازدواج گفت: معیار زندگی موفق آرامش است، اگر انسان در زندگی به آرامش برسد پس به موفقیت نیز رسیده است.

وی ادامه داد: خداوند متعال در آیات کتاب مقدسش خطاب به انسان ها می گوید برای شما از جنس خودتان همدمی برای کسب آرامش آفریده ام، هدیه  من به ازواج، مودت و رحمت است.

این استاد اخلاق بیان کرد: دلیل اختلاف نظر زوجین باهم، این است که به داشتن هدف مشترک فکر نمی کنند. هم تراز بودن، رضایت و حمایت خانواده ها در امر ازدواج بسیار مهم است.

حجت السلام جلائیان افزود: یکی از پیش شرط ها برای داشتن زندگی موفق، خودشناسی می باشد و شرط دوم هماهنگ کردن عقل و عاطفه است.

وی تصریح کرد: اصلی که انسانها به آن نیاز دارند مدیریت عاطفی درونی خودشان است. ازدواج انقلاب است ولی حفظ این انقلاب از همه چیز مهمتر است.

در پایان این جشن، به تعدادی از زوجین دانشجو جوایزی اهدا گردید.

جشن پيوند آسماني در دانشگاه ايلام برگزار شد جشن پيوند آسماني در دانشگاه ايلام برگزار شد جشن پيوند آسماني در دانشگاه ايلام برگزار شد جشن پيوند آسماني در دانشگاه ايلام برگزار شد