اردوی کوهنوردی کارکنان و اساتید

به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس یک دوره  اردوی کوهنوردی یک روزه  ویژه کارکنان و اساتید بسیجی دانشگاه ایلام در تاریخ 10/7/92 به ارتفاعات کبیرکوه برگزار گردید . در این اردو تعداد 24 نفر از کارکنان و اساتید بسیجی دانشگاه حضور داشتند و با صعود به ارتفاعات فوق ، یاد و خاطره هشت سال دفاع مقدس را گرامی داشتند.

پایگاه مقاومت اداری دانشگاه از همکاری صمیمانه آقای دکتر علی محمدی ریاست محترم دانشگاه و  آقای دکتر شیری معاون محترم پشتیبانی در اجرای این برنامه قدردانی نموده و ابراز امیدواری کردند که جهت تقویت نشاط و سلامت کارکنان در تداوم اینگونه برنامه ها مساعدت های لازم را عنایت فرمایند .

اردوي کوهنوردي کارکنان و اساتيد اردوي کوهنوردي کارکنان و اساتيد اردوي کوهنوردي کارکنان و اساتيد