طرح ضیافت اندیشه اساتید (دانش افزایی و معرفت افزایی) در دانشگاه برگزار شد

سومین طرح ضیافت اساتید دانشگاه ایلام باحضوراساتیدی ازدانشگاه های ایلام ،پیام نور،علمی کاربردی وعلوم قرآن دردهه سوم شهریور ماه دردانشگاه ایلام برگزارگردید.دراین برنامه کلاس های آموزشی توسط حجت الاسلام مزروعی از قم و دکتر اکبرنژاد با موضوع اصول تعلیم و تربیت تدریس شد و در بخش فوق برنامه که در 2 محور کارگاه و جلسات هم اندیشی برگزار شد، حجت الاسلام مهدوی نیا از مشهد با موضوع مباحث اخلاقی  و حجت الاسلام گنجعلی از شیراز با موضوع نکات قرآنی و تجوید در بخش کارگاهی تدریس داشتند و همچنین  دکتر عسگری با موضوع اقتصاد مقاومتی، استاد سپیدنامه با موضوع آسیب شناسی نظام آموزش عالی با محوریت فعالیت های پژوهشی و حجت الاسلام هاشمی با موضوع های خانواده خوشبخت، وهابیت عامل تفرقه مسلمانان و جریان شناسی ضد فرهنگ ها در بخش سلسه جلسات هم اندیشی شرکت نمودند.

در حاشیه این دوره 5 نمایشگاه با عنوان های گذری بر ضیافت اندیشه، هابیلیان، سبک زندگی امام خمینی (ره)، وال استریت و حجاب و عفاف و یک دوره مسابقه قرآنی از 2 کتاب تفسیر نور و دقایقی با قرآن استاد قرائتی جهت خانواده اساتید برگزار شد که به 13 نفر از برگزیدگان این مسابقه جوایز نفیسی اهدا خواهد شد. همچنین در آستانه هفته دفاع مقدس ویژه برنامه تجدید میثاق با شهدا در مزار شهدای گمنام دانشگاه و اردوی علمی، فرهنگی تفریحی یک روزه به مقصد سد ایلام با حضور بیش از 280 نفر از خانواده های اساتید صورت پذیرفت.

در پایان ارزیابی علمی توسط اساتید دوره انجام شد و برای شرکت کنندگان گواهی رسمی صادر گردید.