برگزاری مسابقه ملی نانو برای اولین بار در استان ایلام

دانشگاه ایلام مفتخر است برای اولین بار در استان ایلام میزبان برگزاری مسابقه ملی نانو به صورت کشوری در استان ایلام باشد. این مسابقه که به صورت همزمان در سراسر کشور برگزار می شود صرفا جهت آشنایی و ترغیب دانشجویان به علم نانو که امروزه شالوده علم نوین در جهان است، می باشد. آزمون مسابقه ملی نانو در روز جمعه مورخ 19 اردیبهشت 1393 به صورت همگانی در دانشگاه ایلام برگزار خواهد شد و برای داوطلبینی که حدنصاب علمی لازم را کسب کنند جوایز و تسهیلات بسیار ویژه ای نیز در نظر گرفته شده است.

انجمن نانو گروه شیمی دانشگاه ایلام مجری برگزاری سمینارها و کارگاه های علمی نانو در استان ایلام می باشد و علاقه مندان می توانندجهت کسب اطلاعات بیشتر با پست الکترونیک nano.alamto93@yahoo.com در ارتباط باشند.( مسئول برگزاری مسابقه :دکتر روشنی و دبیر برگزاری مسابقه: خانم شه دوست فر