امضاء تفاهم نامه همکاری مشترک بین رؤسای دانشگاه های ایلام و واسط عراق

تفاهم نامه بین دانشگاهی میان دانشگاه ایلام(جمهوری اسلامی ایران) و دانشگاه واسط(جمهوری عراق)

در چارچوب گسترش همکاری­های جمهوری اسلامی ایران و جمهوری عراق و تمایل طرفین به تعمیم آن در بخش­های آموزشی، پژوهشی و فناوری، فرهنگی و دانشجویی در نشستی مشترک بین جناب آقای دکتر طالب محیبس وائلی رییس دانشگاه واسط عراق با جناب آقای دکتر طاهر علی­محمدی رییس دانشگاه ایلام درتاریخ 26/12/92 (17/2/2014) موارد ذیل مورد توافق طرفین قرار گرفت:

بند1: دو طرف بر گسترش همکاری­های دو جانبه میان دانشگاه ایلام و دانشگاه واسط در زمینه­های آموزشی در5 مورد به شرح زیر موافقت نمودند:

1-1- تبادل استاد به منظور تدریس دروس مورد نیاز دو طرف در زمینه­های تخصصی مختلف.

1-2- زمینه­سازی برای ادامه تحصیل در مقاطع تحصیلات تکمیلی (دکتری وکارشناسی ارشد).

1-3- اجرای دوره­های کوتاه مدت مورد نیاز طرفین.

1-4- ایجاد شرایط لازم جهت بازدید اعضای هیات علمی و دانشجویان از دو دانشگاه.

1-5- همکاری در جهت استفاده دو دانشگاه از اعضای هیات علمی به عنوان استاد راهنما و مشاور پایان نامه در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری.

بند 2: طرفین بر توسعه همکاری­های دو جانبه میان دانشگاه ایلام و دانشگاه واسط در زمینه­های پژوهشی در 9 مورد به شرح زیر موافقت نمودند.

2-1- انجام پروژه­های پژوهشی و مطالعاتی مشترک.

2-2- طراحی و برگزاری کنفرانس سالانه بین المللی در زمینه­های تخصصی مورد توافق طرفین.

2-3- فراهم ساختن شرایط لازم جهت چاپ و نشر مجلات علمی، پژوهشی مشترک.

2-4- فراهم ساختن شرایط لازم جهت استفاده هیات علمی دو دانشگاه از فرصت مطالعاتی.

2-5- ایجاد تمهیدات لازم به منظور استفاده دو دانشگاه از وسایل آزمایشگاهی طرفین.

2-6- شناسایی توانایی­های فنی دو دانشگاه و استفاده از خدمات فنی مهندسی و معماری مورد نیاز طرفین.

2-7- ایجاد بانک اطلاعاتی از اساتید دو دانشگاه.

2-8- تشکیل شبکه پژوهشی بین دو دانشگاه.

2-9- همکاری در جهت بسترسازی استفاده از منابع اطلاعات علمی در دو دانشگاه.

بند3: طرفین بر توسعه همکاری­های دو جانبه میان دانشگاه ایلام و دانشگاه واسط در زمینه­های فرهنگی و دانشجویی در 3 مورد به شرح زیر موافقت نمودند:

3-1- برگزاری مسابقات و برنامه­های فرهنگی مشترک بین دو دانشگاه.

3-2- برگزاری مسابقات و برنامه­های قرآنی مشترک بین دو دانشگاه.

3-3- برگزاری اردوهای فرهنگی و ورزشی میان دو دانشگاه.

این تفاهم نامه در سه بند و 17 مورد برای یک دوره سه ساله بین طرفین منعقد می­گردد.

امضاء تفاهم نامه همکاري مشترک بين رؤساي دانشگاه هاي ايلام و واسط عراق