محفل نورانی انس با قرآن مجید

«به گزارش خبرنگار روابط عمومی» در تاریخ 13/12/1392 از ساعت 20 شب محفل نورانی انس با قرآن کریم در سالن آیت اله حیدری دانشگاه ایلام برگزار شد .

این مراسم با حضور آقای دکتر پور اشرف معاون محترم پژوهشی دانشگاه ، آقای دکتر محرابی مدیر محترم آموزش ، آقای ایدی مدیر محترم فرهنگی، حجت الاسلام احمد پور مسئول پژوهش حوزه های علمیه همدان و حضور با شکوه دانشجویان عزیز دانشگاه برگزار شد .

در ابتدای مراسم آقای ایدی مدیر فرهنگی با تشکر از برگزار کنند گان این مراسم ، اطلاعاتی در مورد برگزاری مسابقات درون دانشگاهی قرآن کریم ارائه نمود ایشان در ادامه گفت : استقبال دانشجویان از مسابقات  قرآنی قابل توجه بود و ما را دل گرم تر به پیگیری برگزاری مسابقات ملی در دانشگاه ایلام نمود در پایان از حضور پرشور دانشجویان گرامی تجلیل نمود .

در ادامه مراسم با دعوت از قاریان گرامی آقایان مهدی حیدری ، علی عارفی ، فرزاد بسطامی (نفر اول قرائت در 29 دوره مسابقات درون دانشگاهی قرآن کریم) و قاری نوجوان حامد عبدالهی سالن برگزاری آکنده از صوت ملکوتی قاریان شد .

حجت الاسلام احمدپور با بیان سخنانی اهمیت برگزاری چنین مراسمات قرآنی را تشریح نمودند و از مسئولان دانشگاه ایلام برای برگزاری مراسم و دانشجویان گرامی جهت استقبال با شکوه قدر دانی نمودند .

در ضمن گروه تواشیح ذاکرین ، در مدح پیامبر اسلام تواشیح خود را تقدیم حاضرین در سالن نمودند .

درپایان این محفل نورانی آقای میلاد شاکرمی (نفر اول اذان 29 دوره مسابقات درون دانشگاهی قرآن کریم) به اقامه اذان با صدای ملکوتی خود ایستاد .

محفل نوراني انس با قرآن مجيد محفل نوراني انس با قرآن مجيد محفل نوراني انس با قرآن مجيد محفل نوراني انس با قرآن مجيد