نشستی با موضوع این است آخر الزمان در دانشگاه ایلام برگزار شد

«به گرازش خبرنگار روایط عمومی»این مراسم با حضور حجت الاسلام والمسلمین هاشمی معاون محترم فرهنگی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ، حجت الاسلام والمسلمین اکبر نژاد رئیس دانشکده الهیات ومعارف اسلامی ، آقای دکتر شفیعی سروستانی و استقبال پرشور دانشجویان ساعت 21 سه شنبه 9/2/1392درسالن آیت الله حیدری برگزار شد.

حجت الاسلام والمسلمین اکبر نژاد ضمن خیرمقدم خدمت به دانشجویان و آقای دکتر شفیعی سروستانی بیان داشت :موضوع مهدویت همان طور که شما عزیزان آگاه هستید از مسائل بسیار مهم واساسی در ادیان مختلف است بخصوص ادیان آسمانی وامروزه موضوع مهدویت از یک موضوع عقیدتی وفکری بسیار فراتر شده حتی این موضوع به یقین باید گفت در تصمیم گیری های سیاسی وعرصه های تصمیم گیری جهانی و تحولات منشاء اثر شده ،تحولات خاورمیانه بخشی متأثراز همین اندیشه است در اسلام نگاه به موعود آخرالزمان یک اصل قطعی است . بسیار مهم است که ما بدانیم امروزه چه تحولاتی در این حوزه اتفاق می افتدوامید داشت که دانشجویان در این جلسه کمال استفاده را از سخنان ارزشمند آقای دکتر شفیئی سروستانی را ببرند .

در ادامه این نشست دکتر شفیئی سروستانی سخنان خود را با تقدیم نمودن این مجلس به حضرت امام عصر(عج) شروع نمود وبحث خود را با موضوع این است آخر الزمان آغاز کرد و اظهار داشت : شاید اگر حدود 20سال پیش در ایران به مجموعه منابع فهرست های مربوط به مهدویت وآخر الزمان شناسی مراجعه می کردیم در فهرست منابع میان مسلمین ما بیش از دو هزار کتاب نمی رسیدیم بخشی به زبان عربی وبخشی هم با نسخه خطی خوب امروزه منابع بیشتری وجود دارد

شما فقط کافیست واژه آخر الزمان را در اینتر نت جستجو کنید به بیش از سی صد میلیون رکورد مطالب خواهید رسید.

آقای دکتر سروستانی سخنان خود ار در جنبه های مختلف این موضوع ادامه داد و در پایان پاسیخگوی سوالات دانشجویان شد.

لازم به ذکر است که جلسه ای با همین موضوع ساعت 17 در سالن فرزانگان با دانشجویان عزیز برگزار گردید .

نشستي با موضوع اين است آخر الزمان در دانشگاه ايلام برگزار شد نشستي با موضوع اين است آخر الزمان در دانشگاه ايلام برگزار شد نشستي با موضوع اين است آخر الزمان در دانشگاه ايلام برگزار شد