آقای مهندس ثابتی به دیار باقی شتافت

استاد مجتبی  ثابتی عضو هیأت علمی گروه کامپیوتر دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه ایلام  روز جمعه 2 اسفند به دیار باقی شتافت.

در گذشت اندوه بار مهندس ثابتی موجب تأثر شدید ریاست، اعضای هیأت رئیسه، مدیران، اعضای هیأت علمی، کارکنان و دانشجویان دانشگاه را فراهم آورد .

روابط عمومی دانشگاه این ضایعه جبران ‌ناپذیر را به جامعه علمی و دانشگاهی صمیمانه تسلیت عرض نموده و از درگاه خداوند متعال برای آن مرحوم آمرزش و علو درجات و برای بازماندگان شکیبایی و سلامتی را خواستار است .

روابط عمومی دانشگاه