جلسه ماهیانه فرماندهان بسیج ادارات کل استان در دانشگاه ایلام برگزار شد

به گزارش «خبرنگار روابط عمومی»؛ این جلسه صبح امروز با حضور سرگرد پاسدار مسعود آقابیگی فرمانده محترم حوزه شهید سلیمی استانداری ایلام و فرماندهان محترم پایگاه های بسیج ادارات کل استان در دانشگاه ایلام برگزار شد.

در ابتدای این جلسه سرگرد آقابیگی بیانات اخیر سردار جعفری فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در خصوص تهدیدات آمریکا را بازخوانی نمودند و در ادامه هر کدام از فرماندهان پایگاه های اداری به بیان دیدگاه ها و نظرات خود در جهت تقویت و کیفی سازی فعالیت های حلقه های صالحین پرداختند.