خاکسپاری پیکر پاک دو شهید گمنام دفاع مقدس در دانشگاه انجام گرفت.

مراسم خاکسپاری  پیکر دو شهید گمنام دفاع مقدس صبح امروز با حضور گسترده مسئولان استان، گروه های مختلف مردم، رئیس دانشگاه، مسول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، اساتید، کارکنان و دانشجویان  در حیات مسجد دانشگاه انجام گرفت.

بعد از قرائت دلنشین قرآن کریم با صدای آقای نجفی از قاریان برجسته استان، حجت الاسلام سراج مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه  به بیان سخنان مختصری پرداخت.

سپس آقای سید علی یکی از فرزندان شهدا به بیان دغدغه­ های فرزندان شهداء و حالات آنها به هنگام برخورد با پیکر شهیدان و حضور در محل های راهیان نور پرداخت .

در ادامه مراسم سردار کاکی فرمانده سپاه امیرالمومنین ایلام با قدردانی از حضور پرشور مردم و دانشجویان در مراسم خاکسپاری این دو شهید گمنام به بیان اهمیت مقام و جایگاه شهیدان پرداخت و خواستار پیروی همگان از راه و هدف شهداء شد.

در ادامه دکتر علی محمدی رئیس دانشگاه به ایراد سخنرانی پرداخت و در پایان پیکر پاک و مطهر این دو شهید گرانقدر در میان احساسات پرشور مردم  و علی الخصوص دانشجویان در یک فضای معنوی تدفین گردید.