برگزاری مراسم ویژه روز وحدت حوزه و دانشگاه

مراسم گرامیداشت وحدت حوزه و دانشگاه با حضور دکتر علی محمدی رئیس دانشگاه، حجت الاسلام صفرلکی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، حجت الاسلام هاشمی معاون نهاد نمایندگی،  حجت الاسلام دکتر کمیجانی عضو هیات علمی دانشگاه خواجه نصیر الدین طوسی، حجت الاسلام مرادبیگی رییس حوزه علمیه ایلام و اساتید حوزه و دانشگاه شب دوشنبه 27/9/91 در محل سالن آیت الله حیدری برگزار گردید.

در ابتدای مراسم دکتر علی محمدی رئیس دانشگاه به بیان ضرورت وحدت حوزه و دانشگاه و ارائه راهکارهایی در این زمینه پرداخت.

در ادامه حجت الاسلام مرادبیگی رییس حوزه علمیه ایلام، حجت الاسلام دکتر کمیجانی عضو هیات علمی دانشگاه خواجه نصیر الدین طوسی و حجت الاسلام صفرلکی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه به ایراد سخنرانی پرداختند.

برگزاري مراسم ويژه روز وحدت حوزه و دانشگاه برگزاري مراسم ويژه روز وحدت حوزه و دانشگاه برگزاري مراسم ويژه روز وحدت حوزه و دانشگاه برگزاري مراسم ويژه روز وحدت حوزه و دانشگاه