با حضورمقام عالی وزارت علوم، دوپروژه­ عمرانی دانشگاه افتتاح شد

در چهارمین سفر هیات دولت به استان و با حضور دکتر دانشجو وزیر محترم علوم، تحقیقات و فنآوری دو پروژه خوابگاه دانشجویی و آزمایشگاه مرکزی دانشگاه افتتاح شد.

به گزارش خبرنگارما، دکتر دانشجو در این مراسم اظهار امیدواری نمود با توجه به افزایش فعالیت های عمرانی در دانشگاه ایلام در سالهای اخیر، شاهد رشته و توسعه همه جانبه این دانشگاه در بخشهای  آموزشی- پژوهشی و فرهنگی و بخصوص توسعه تحصیلات تکمیلی در آینده نزدیک باشیم گفتنی است این خوابگاه دانشجویی در زمینی به مساحت 3029 متر مربع در 4 طبقه و 65 اتاق وظرفیت 244نفرباهزینه ای معادل /000/000/723/16ریال احداث شده است.

آزمایشگاه مرکزی دانشگاه نیز با سه هزار مترمربع زیربنا در سه طبقه احداث شده که شامل 20 واحد آزمایشگاهی می باشد و برای ساخت آن /000/ 000/000/17ریال هزینه شده است.