حجه الاسلام هاشمی:رسیدن به علوم‌ انسانی اسلامی در سایه وحدت حوزه و دانشگاه انجام می‌گیرد

حجه الاسلام هاشمی معاون نهادنمایندگی مقام معظم رهبری دردانشگاه در مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه که شب یک شنبه 27/9/90در محل سالن آیت اله حیدری برگزار گردیدگفت : جنبش نرم‌افزاری رسالت امروز حوزویان و دانشگاهیان است و دانشگاهیان و حوزویان باید با اتحاد علمی این موضوع را دنبال و در سایه اتحاد علمی با هم به این مطالبه اصلی جامه عمل بپوشانند.

حجه الاسلام هاشمی افزود: هرچند در راه ایجاد وحدت حوزه و دانشگاه گام‌های مهمی برداشته شده است؛ اما تا رسیدن به وضعیت مطلوب فاصله زیادی داریم و باید با برنامه‌ریزی‌های دقیق این موضوع دنبال شود.

معاون نهاد نمایندگی بیان داشت: موفقیت‌های علمی و فرهنگی به دست آمده حاصل تلاش‌های این دو قشر عظیم است و اگر این وحدت شکل عمیق‌تری می‌گرفت و آن‌گونه که مد نظر امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری است موضوع دنبال می‌شد شاهد موفقیت‌های بیشتری بودیم.

حجه الاسلام هاشمی تحول در علوم انسانی را از مطالبات مقام معظم رهبری و نظام دانست و تاکید کرد: رسیدن به علوم انسانی اسلامی تنها در سایه وحدت واقعی حوزه و دانشگاه انجام می گیرد.