اولین کارگاه آموزشی نانوتکنولوژی دردانشگاه برگزارگردید

اولین کارگاه نانوتکنولوژی به همت معاونت پژوهشی وستادنانوتکنولوژی نهادریاست جمهوری وشرکت صنعت پژوهان کوشای سپاهان با شرکت جمع زیادی از اعضای هیات علمی،کارکنان ودانشجویان روز پنج شنبه درمحل سالن فرزانگان وآیت اله حیدری برگزارگردید.

درابتدای این نشست ،فیض اله امامی مسئول برگزاری کارگاههاوپانل های آموزشی دانشگاه،ضمن خیرمقدم به حضارومدرسان اعزامی گفت:امیداست این کارگاه زمینه وگام اولیه برای برگزاری تخصصی کارگاه های نانوتکنولوژی درآینده شود،.

وی افزود:سعی ما برآن است درآینده کارگاههای نانوتکنولوژی ،بصورت تخصصی تردربخش های کشاورزی،فنی ومهندسی،علوم پایه ودامپزشکی برگزارگردد.

سپس مهندس طالبیان ،مدیرعامل شرکت صنعت پژوهان کوشای سپاهان با اشاره به معرفی شرکت وسابقه برگزاری این نمونه کارگاه هاگفت:این شرکت یکی ازمجریان طح برگزاری کارگاه های نانوتکنولوژی نهادریاست جمهوری می باشد.

درادامه خانم مهندس برهانی مدرس کارگاه  مطالبی درباره نانوتکنولوژی ووضعیت ایران دراین زمینه بیان داشت.