حضورکارکنان دانشگاه درمزارشهدای گمنام

همزمان با هفته بسیج با هماهنگی پایگاه مقاومت اداری کارکنان دانشگاه درمزار شهدای گمنام حضور یافتند.

دراین مراسم حجه الاسلام هاشمی معاون نهادنمایندگی مقام معظم رهبری ،دکترگودرزی معاون پشتیبانی ومنابع انسانی ،حجه الاسلام اکبرنژادرئیس دانشکده ادبیات وعلوم انسانی وجمع زیادی از کارکنان دانشگاه عصر روز چهارشنبه 2/9/90درمحل مزارشهدای گمنام واقع دربهشت رضا حضور یافته وباقرائت فاتحه نسبت به مقام شامخ این عزیزان ادای احترام نمودند.

دراین مراسم حجه الاسلام اکبرنژادبا تبریک هفته بسیج گفت:گرامی می داریم هفته بسیج ویادوخاطره حماسه های رزمندگان درطول هشت سال دفاع مقدسرا که باشجاعت خود باعث سرافرازی ایران اسلامی شدندوگرامی می داریم یادشهداءراکه بااهداء خون خود رفاه وآسایش امروز رافراهم آوردند وبدرستی وظیفه محوله خودراانجام دادند.

حجه الاسلام اکبرنژادافزود:این عزیزان با شناخت دقیق آنچه راکه برعهده داشتندانجام دادند الان مهم این است که ما وظیفه خودرا به درستی انجام دهیم.

دکتراکبرنژادتاکیدکرد:الان دشمن درصددایجادنارضایتی دربین مردم است وبرای خنثی نمودن این توطئه شناخت وظیفه مهم است وما باید با تمام توان به مردم خدمت نمائیم وهرکس بنا به نقش ووظیفه خودمردم را راضی نگه داشته تادل مردم به انقلاب پیوندخورد.

درادامه دعای زیارت عاشوراقرائت گردید.