آقای عسکری نیاعملکردمدیریت امورپشتیبانی ومنابع انسانی راتشریح کرد

اشاره :

آقای محمد حسین عسکری نیا از دی ماه سال 1389تاکنون به سمت مدیریت امور پشتیبانی ومنابع انسانی منصوب گردید که باجدیت تمام به ایفای خدمت دراین حوزه پرداخته وبه گفته اکثرکارکنان ومدیران توانسته با برنامه ریزی مناسب وبه موقع سطح خدمات در این حوزه راارتقاء دهد .

برای آشنایی خوانندگان با حوزه کاری این حوزه واقدامات وفعالیتهای انجام گرفته دراین مدت مصاحبه ذیل باایشان تدوین وانجام گرفت که امیداست مورد استقبال عزیزان قرار گیرد.

1-آقای عسکری نیا لطفا توضیحی درباره سوابق اجرایی خودرائه فرمائید؟

اینجانب ازسال 1373به استخدام دانشگاه درآمد. وتاکنون با حسن نظر مسئولان دانشگاه در مسئولیتهای مختلف مشغول فعالیت بوده ام .ازجمله مسئولیت دبیرخانه مرکزی به مدت 7سال،مسئول امورایثارگران به مدت 3سال،مسئول اداره اموال به مدت 3سال ،معاون مدیرامواداری به مدت 4سال ازجمله مسئولیتهای اینجانب در طول خدمت دردانشگاه بوده است وازدی ماه سال 1389 به این سمت منصوب شده ام که سعی داشته ام با تمام توان ایفاگروظایف خودبوده ودرتمام موارد که مسئولیتی  برعهده داشته ام از طرف رئیس دانشگاه ودیگر مسئولین موردتشویق قرارگرفته ام.

علاوه برآن به مدت 11سال فرماندهی پایگاه مقاومت بسیج دانشگاه رابرعهده داشته ام ودرسالهای 76و79و87موفق به کسب عنوان بسیجی نمونه استان وشش سال (سالهای80-81-83-85-87-88)بعنوان فرمانده نمونه پایگاه دربین پایگاه های مقاومت استان معرفی گردیدم.

2-درباره حوزه کاری امورپشتیبانی ومنابع انسانی توضیحی ارائه فرمائید؟

مدیریت امورپشتیبانی ومنابع انسانی دانشگاه همانطور که ازنام آن پیداست  مدیریت  نیروهای انسانی شاغل دردانشگاه واستخدام نیروهای جدید برطبق مقررات مصوب وهمچنین پشتیبانی تمامی فعالیتهای موجوددردانشگاه درحوزه های مختلف رابرعهده دارد.

اداره کارگزینی ورفاه ،انبارمرکزی،واحدتاسیسات،خدمات ونقلیه ،امورقراردادها،مجتمع رفاهی وواحدفضای سبز از بخشهای  زیرمجموعه این مدیریت می باشند.

3- درباره فعالیتها واقدامات جنابعالی در طول تصدی مدیریت اموراداری توضیح دهید؟

با توجه به وظیفه مهم واساسی مدیریت امورپشتیبانی ومنابع انسانی مبنی برهماهنگی ونظارت برکارکارکنان دانشگاه با تشکیل کمیته ساماندهی نیروی انسانی سعی شده تاازتوان واستعدادهای کارکنان دربخشهای مختلف به نحو احسن استفاده گردد ودرهمین راستا با ارزیابی ومشورت با مدیران حوزه ها ی مختلف تعدادی همکاران محترم جابجاشدند که بنا به گفته خودکارکنان ومدیران مربوطه این تغییرات مثبت بوده وباعث ارتقای سطح خدمات این عزیزان شده است.

درامورمربوط به کارکنان قراردادمعین با رایزنی ومشاوره با دانشگاههای همجوار ونظرمثبت ریاست دانشگاه  حکم کارگزینی این عزیزان بازنگری شدکه مورداستقبال قرارگرفت.

دربحث مربوط به استخدام به علت تنگنای مالی  وتمرکزبرارتقاء سطح آموزشی واداری کارکنان فعلی ومدیریت صحیح منابع انسانی درسال 89و90جزء چندمورد که دستور استخدام آنهاقبلا صادرشده بود ازهرگونه استخدام خوداری گردید.

همچنین دراین مدت اقدامات خوب وارزنده ای برای جلوگیری ازاسراف واستفاده بهتر ازامکانات دانشگاه ومصرف بهینه سوخت  انجام گرفته واین امر سبب کاهش  چشمگیری درهزینه های دانشگاه شده است.

4-نحوه تعامل شما باسایرحوزه هاچگونه می باشد؟

اینجانب ومجموعه همکاران درمدیریت امورپشتیبانی ومنابع انسانی سعی خودرابرآن داشته ایم  که باارائه خدمات مطلوب وبه موقع رضایت مدیران  وکارکنان حوزه های مختلف وهمچنین دانشجویان گرامی  راکسب نمائیم وبانظارت دقیق کارکنانی که سعی بیشتری درارائه خدمات به ارباب رجوع داشته اند موردتشویق وتقدیرقرارداده ایم.

5- وضعیت کارکنان شرکتی به کجا خواهدانجامید؟

این مدیریت ازابتدای سال با پیگیری ازادارات وتماس مداوم باوزارتخانه وسایردانشگاه هابخشنامه های صادره راپیگیری نموده که طبق آخرین نتیجه بدست آمده این است که دانشگاه هاازلحاظ قوانین ومقررات جاری کشور مستقل و بصورت هیات امنایی اداره خو اهندشدودرهمین راستا منتظر بخشنامه جدید دراین زمینه هستیم.

6-چه اقداماتی برای افزایش کارایی کارکنان انجام شده وچه برنامه ای دراین زمینه دارید؟

برای افزایش ارتقاء سطح کارایی کارکنان اقدامات متنوعی انجام گرفته است .اول اینکه با نظارت وارزیابی وتوزیع برگه های نظرسنجی طرح تکریم،کارکنانی که بهتر به ارباب ورجوع خدمات ارائه داده اند مورد تشویق قرار دادیم،ازدیگراقدامات انجام شده ارتقای کارکنان به پستهای بالاتر وهمچنین باجابجایی کارکنان به مشاغلی متناسب بامدرک تحصیلی وباروحیه آنهاسعی برافزایش کارایی آنهاشده است.

کلام آخر؟

ضمن ارزوی موفقیت وسربلندی برای همکاران محترم از همه عزیزان تقاضا دارم بارعایت تکریم ارباب رجوع وظایف محوله را به نحواحسن انجام دهندتا هم مورد رضایت خداوند متعال قرارگیرد وهم رضایت مراجعه کنندگان رافراهم آورند.

درپایان ازهمگان خواستارم پیشنهادات ،انتقادات وپیشنهادهای خود را برای ارتقاء سطح امور ارائه دهندتابا بررسی لازم بتوانیم برنامه ریزی وتصمیم گیری لازم راداشته باشیم.