حجه الاسلام عبدالهی: تنها گذاشتن ولایت، همه را دچار فتنه می‌کند

مسئول واحد جنگ نرم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های کشور گفت: غبار فتنه همه جا را فرا گرفته است، بنابراین اگر ولایت را تنها بگذاریم، همه دچار فتنه می‌شوند.

نشست هم اندیشی جنگ نرم با حضور دکتر علی محمدی، رئیس این دانشگاه، حجت الاسلام هاشمی معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه وجمعی ارساتید ودانشجویان وباسخنرانی حجه الاسلام عبدالهی مسئول واحد جنگ نرم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های کشور صبح روزیک شنبه 21/9/90  برگزار شد، تصریح کرد: جبهه جنگ نرم یک تفاوت اساسی با جنگ سخت دارد و آن هم تفاوت در نوع فرماندهان جنگ است؛ فرماندهان جنگ نرم صاحبان فکر و اساتید هستند.

وی با بیان اینکه در جنگ نرم باید احساس تکلیف و وظیفه کنیم تا در آن پیروز شویم، بیان کرد: ما باید به عنوان دیدبان انقلاب مراقب سنگرهای معنوی و فرهنگی باشیم، چراکه جنگ نرم بر اعتقادات و باورهای مردم یورش می برد.

مسئول واحد جنگ نرم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های کشور تاکید کرد: غربی ها و اسرائیل ایران را سرچشمه اسلام می دانند و می گویند گل آلود کردن وضعیت افغانستان و عراق کار را به جایی نمی رساند و باید ابتدا سرچشمه را آلوده کرد.

حجه الاسلام عبداللهی تصریح کرد: انقلاب اسلامی ایران زمانی از پا درمی آید که اعتقادات و باورهای دینی و مذهبی مردم فراموش شود.

وی با اشاره به اینکه فتنه در انسانی که به عمق بصیرت و گرمای درونی دین دست یافته باشد تاثیری نخواهد داشت، گفت: غبار فتنه همه جا را فرا گرفته است و اگر ما ولایت را تنها بگذاریم، همه دچار فتنه می شوند.