دوازدهمین نشست شورای روابط عمومی دانشگاههای غرب کشورآغازبه کارکرد

دوازدهمین نشست شورای روابط عمومیهای دانشگاههای غرب کشور صبح امروز باحضور دکتر سیاری  معاون فرهنگی واجتماعی دانشگاه،آقای انصاف نیا دبیرشوراومدیران وکارشناسان  درحال برگزاری است .

درابتدای این نشست دکتر سیاری معاون فرهنگی واجتماعی دانشگاه درسخنان کوتاهی باتسلیت ایام عزاداری امام حسین(ع)ویاران وفادارش گفت:امام حسین (ع) برای احیای دین اسلام وامربه معروف ونهی ازمنکر قیام نمود وچون اهداف متعالی داشت با اهداء خون خود رویای مستکبران رادرهم فروریخت وبرای همین قیامش برای همیشه جاودانه خواهدبود.

درادامه آقای فتاحی مدیرروابط عمومی دانشگاه با عرض تسلیت ایام محرم وخیرمقدم به میهمانان نشست گفت:دانشگاه ایلام تا سال 1370یک آموزشکده بود که زیر نظردانشگاه رازی کرمانشاه فعالیت داشت تااینکه درسال 1372 همزمان با سفر پرخیر وبرکت ومعنوی مقام معظم رهبری به استان وبا دستور ایشان به دانشگاه ایلام ارتقاء یافت.

وی افزود:دانشگاه ایلام هم اکنون دارای چهار دانشکده کشاورزی ،ادبیات وعلوم انسانی،فنی ومهندسی ،علوم پایه وآموزشکده دامپزشکی می باشد.

آقای فتاحی تاکیدکرد:دانشگاه بخصوص درطول چندسال اخیرروندتوسعه را بصورت جهشی طی کرده است وتوانسته است درروند توسعه استان نقشی تاثیرگذارراایفانمایدوهم اکنون دانشگاه درمقاطع کارشناسی ،کارشناسی ارشدودکتری دانشجومی پذیرد.

آقای فتاحی بااشاره به حجم بالای کارروابط عمومی دانشگاه گفت:وسعت طرحهای عمرانی وسطح بالا وگسترده کارهای آموزشی،پژوهشی،دانشجویی،فرهنگی واداری ومالی سبب شده است که کار روابط عمومی گسترده شده ودرهمین راستا روابط عمومی دانشگاه با برنامه ریزی در دوبخش اجرایی واطلاع رسانی  توانسته است نقشی تاثیرگذارداشته باشد.

وی افزود:باتعامل درست با صداوسیما،مطبوعات سراسری ومحلی،خبرگزاریها وسایتهای خبری توانسته ایم اطلاع رسانی درست وبموقعی از تمام فعالیتها واقدامات دانشگاه داشته باشیم.

دردامه آقای انصاف نیا مدیرروابط عمومی دانشگاه رازی کرمانشاه ودبیر شورا درسخنان کوتاهی از مساعدت وهمکاری روابط عمومی دانشگاه ایلام دربرگزاری این نشست تقدیر نمود.درادامه کارگاه تکنولوژی آموزش درروابط عمومی درحال برگزاری است.