زنگ پژوهش دردبیرستان امام حسین(ع) به صدادرآمد

همزمان با هفته بزرگداشت پژوهش طی مراسمی با حضور دکتر علی محمدی رئیس دانشگاه،دکتر پوراشرف معاون پژوهشی دانشگاه ،معاونین سازمان آموزش وپرورش وجمعی ازمسئولان دانشگاههای استان زنگ پژوهش در دبیرستان امام حسین (ع) به صدا درآمد.

دراین مراسم دکتر علی محمدی رئیس دانشگاه با تبریک هفته بزرگداشت پژوهش  گفت:جان یک جامعه در کناراخلاق وایمان توجه به علم ودانش است.

اگربخواهیم جامعه ای زنده وپویا باشدنیاز مند جدی توجه به علم ودانش است.حیات جامعه وابسته به علم است وعلم از ذهنها خارج می شودووارد جامعه می گردد.

دکتر علی محمدی با تأکید برکاربدی نمودن پژوهشهادرجامعه گفت:جامعه برای اینکه در مسیر توسعه گامهای سریع بردارد، بایدمسیر تحقیقات را به سوی کاربردی نمودن هموار سازد.

زنگ پژوهش دردبيرستان امام حسين(ع) به صدادرآمد زنگ پژوهش دردبيرستان امام حسين(ع) به صدادرآمد