پیام نوروزی ریاست محترم دانشگاه

دوستان و همکاران محترم

سالی گذشت و اینک در آستانه فصل شکوفایی و آغاز رویش در طبیعت و بهار دل و جان انسانها بر آستانه ورود به سال نو ایستاده­ایم گذر ایام، گردش فصول و آمد و شد سالها برای اصحاب علم و اندیشه حکایت روشنی است از پویایی و تحول جهان هستی، دگرگون شدن از یأس به امید، رکود به حرکت، سکون به تکاپو و از تکرار به کمال است. نخستین روز بهارآغازی برای اعتدال، طراوت، نشاط و شادابی می­باشد. دین مبین اسلام نیز جلوه­هایی از معرفت دینی را در آن به یادگارگذاشته است و آنان که سرای دیده و دل را از زنگارها صیقل دهند و ضمیر وجود خود را از هر گناه و نا­فرمانی پاک و پیراسته نگاه دارند سالی دل انگیز و سر بلند تر خواهند داشت. عید سعید نوروز و آغاز سال نو را که با دعای خیر عزیزان تحول احوال و تقلّب دلها و بصیرتها را نوید می­دهد، به همه شما دانشگاهیان خدوم اعم از اعضاء محترم هیات علمی ،کارکنان شریف و دانشجویان عزیز که در راه شکوفایی دانشگاه و نظام مقدس جمهوری اسلامی تلاش می­نمائید، تبریک و تهنیت عرض نموده، از یگانه خالق هستی خالصانه و خاشعانه خواستارم که سال جدید ، سالی سرشار از سلامتی، شادمانی و موفقیت برای همه شما عزیزان در سایه سار ولایت ائمه اطهار علیهم السلام که در ولایت مطلقه فقیه تجلی پیدا کرده است، باشد.

طاهر علی محمدی