کارکنان دانشگاه با ارسال نامه ای به مقام عالی وزارت علوم از عملکرد ریاست دانشگاه تقدیر نمودند.

جمع زیادی از کارکنان دانشگاه با ارسال نامه ای به  دکتر دانشجومقام عالی وزارت علوم  درجریان چهارمین دور سفرهای استانی هیأت دولت به استان از عملکرد ریاست دانشگاه تقدیر نمودند.

متن نامه کارکنان به شرح ذیل است:

برادرارجمندآقای دکتر کامران دانشجو

وزیرمحترم علوم،تحقیقات وفناوری

با عرض سلام وتحیت

اینجانبان امضاء کنندگان زیر،مقدم رئیس محترم جمهور وهیأت همراه را به خطه شهید پروراستان ایلام گرامی می داریم وبه حسب قاعده« من لم یشکرالمخلوق لم یشکرالخالق »برخود فرض می دانیم ازعملکرد ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکترطاهرعلی محمدی ومعاونین محترم ایشان درجهت بالا بردن سطح فکری وفرهنگی دانشگاهیان وتلاش های شبانه روزی ایشان درجهت تأمین رفاه وافزایش سطح معیشتی کارکنان خدوم وزحمت کش تقدیروتشکر نموده وموفقیت ایشان رادرسایه سارولایت از خداوند سبحان مسئلت داریم.