نشست معاون وزیر علوم با اعضای هیأت علمی مراکز آموزش عالی استان

نشست جناب آقای دکتر محمدحسین سرورالدین معاون وزیر علوم و رییس سازمان سنجش آموزش کشور با اعضای هیأت علمی دانشگاهها وم مراکز آموزش عالی استان عصرروز چهارشنبه 7/10/90درمحل سالن فرزانگان برگزارگردید.

در این دیدار دکتر سرورالدین با تقدیر از مردم سلحشور ایلام و جانفشانی­های آنان در دوران دفاع مقدس گفت، احساس غرور می­کنیم که در منطقه ایلام هستیم و در این سفر تمام توان خود را بکار می­گیریم تا در جهت حل مشکلات مردم شجاع این منطقه اقدام نماییم

وی همچنین از اعضای هیات علمی بعنوان پشتوانه فکری و برنامه­ریز کشور یاد کرد و گفت : اعضای هیات علمی باید با شناخت  کمبودها و کاستی­ها بتوانند ضعف­ها را به فرصت تبدیل کنند و از این قشر فرهیخته انتظار می­رود که در جهت رشد و توسعه همه جانبه کشور  پیشنهادها و راه­کارهای سازنده ای ارائه کنند.

دکتر سرورالدین در پاسخ به سوالی در خصوص چگونگی ادامه تحصیل مربیان گفت: برای ادامه تحصیل مربیان رسمی و رسمی آزمایشی دانشگاه ها، سهمیه ای 30 درصدی در نظر گرفته شده است و اعضای هیات علمی می­توانند در این خصوص پیشنهادها و راه­کارهای عملی خود را ارائه کنند تا ما هم آن را بررسی و در صورت موجه بودن آن را اجرایی  کنیم.

رییس سازمان سنجش آموزش کشور در پاسخ به سوالی دیگر در خصوص شرایط اخذ مجوز نشریات علمی پژوهشی گفت: اخذ مجوز برای نشریات علمی- پژوهشی شرایط و مقررات خاصی دارد  ولی کمیسیون نشریات وزارت علوم در خصوص دانشگاه­های نوپاو در حال توسعه تمهیداتی را با رعایت مقررات در نظر می­گیرد.

وی همچنین در خصوص سیستم متمرکز جذب دانشجویان دکترا و تغییرات در آیین­نامه ارتقا اعضای هیات علمی اظهار داشت : فراخوان جذب دانشجویان دکتری در جهت رعایت عدالت در جذب این دانشجویان بوده و همچنین در آیین نامه جدید ارتقا اعضای هیات علمی نیز  علاوه بر ارائه مقاله ISI به انجام امور پِژوهشی و فعالیت های فرهنگی نیز امتیاز داده می­شود.