دکتر علی محمدی : تمام مقدمات لازم برای برگزاری همایش انجام شده است

دکتر علی محمدی رئیس دانشگاه در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی با بیان مطلب فوق گفت:همایش ملی "انتخابات مجلس،بایدها و نبایدها»بصورت مشترک بین دانشگاه ایلام و استانداری ایلام برگزار می شود که همچنین دانشگاهها و دستگاههای اجرایی استان شامل: دانشگاه آزاد اسلامی،دانشگاه  پیام نور،دانشگاه علوم پزشکی، دستگاههای اجرایی و صدا و سیمای مرکز ایلام در روند برگزاری همایش مشارکت دارند.

رئیس دانشگاه با اشاره به محورهای همایش گفت: این همایش در سطح ملی ودر چها محور شامل:حوزه دین ، فرهنگ و انتخابات،اقتصاد و انتخابات،سیاست و انتخابات و حقوق و انتخابات با حضور صاحب نظران کشوری واستانی برگزار می گردد.

دکتر علی محمدی در مورد مقالات ارسال شده به همایش گفت:علیرغم کوتاهی زمان با تبلیغات مناسب در سطح استان وکشور بیش از 60مقاله علمی از طرف صاحب نظران به همایش ارسال شده که از این تعداد پس از داوری، 12 مقاله به صورت سخنرانی  ارائه می گرددو 22 مقاله نیز مقاله در کتاب مجموعه مقالات همایش چاپ خواهد شد

رئیس دانشگاه با فراخواندن اساتید ودانشجویان برای شرکت در این همایش یک روزه اعلام کردکه حضرت آیت­ا... روح­الله قرهی ودکتر غلامحسین الهام دو میهمان ویژه این همایش  خواهند بود