پیام وزیر محترم علوم به مناسبت دومین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان شاهد و ایثارگر

دکتر کامران دانشجو، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با صدور پیامی به مناسبت دومین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دختر شاهد و ایثارگر بر تعمیم و تسری برگزاری این مسابقات در کلیه فعالیت های کانون های علمی- فرهنگی ایثار تاکید کرد.به گزارش روابط عمومی وزارت علوم، دکتر دانشجو در این پیام ضمن تبریک اعیاد شعبانیه ، برگزاری المپیادهای فرهنگی ورزشی دانشجویان شاهد و ایثارگر را از جمله اقدامات ارزشمندی دانست که در راستای تحقق اهداف متعالی طرح شاهد و پرورش و شکوفاسازی استعدادهای دانشجویان معزز شاهد و ایثارگر انجام می پذیرد.

وی ضمن تأکید بر تلاش هرچه بیشتر مسئولین و دست اندرکاران این المپیاد در سطوح دانشگاهی، منطقه ای و سراسری، تعمیم و تسری برگزاری مسابقات در کلیه فعالیت های کانون های علمی- فرهنگی ایثار دانشجویان شاهد و ایثارگر را که در قالب انجمن های تخصصی در حال شکل گیری است، را خواستار شد.

وزیر علوم در این پیام، تبیین و ترویج فرهنگ قرآنی، توجه و اهتمام به برنامه ریزی درسی، ایجاد نشاط و شادابی، تقویت روحیه تعاون و همکاری، تلاش و رقابت سالم و سازنده در جامعه شاهد و ایثارگر را از مهم ترین اهداف این المپیاد برشمرد.

دکتر دانشجو در بخش دیگری از این پیام اظهار داشت: برگزاری مطلوب این المپیاد و تداوم آن بصورت دو سالانه ، فرصت مغتنمی است تا دانشجویان شاهد و ایثارگر با تلاشی پیگیر ضمن تقویت کانون های علمی- فرهنگی ایثار، زمینه برگزاری فراگیر و هرچه مطلوب تر المپیادهای بعدی را فراهم آورند.

وی افزود: المپیاد های فرهنگی ورزشی دانشجویان شاهد و ایثارگر که به اهتمام اداره کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر وزارت علوم برگزار می شود، تلاشی است در جهت تعالی بخشی هرچه بیشتر فعالیتهای فرهنگی ورزشی این عزیزان، که با همدلی و مشارکت تمامی دانشجویان شاهد و ایثارگر می تواند به مرور زمان جایگاه مناسب خود را در جامعه دانشگاهی سراسر کشور، پیدا نموده و روز به روز رشد و تعالی بیشتری یابد.