مقاله دکتر اکبرنژاد رتبه اول بیست وهشتمین دوره مسابقات بین المللی قران کریم را کسب کرد

مقاله دکتر مهدی اکبرنژاد رئیس دانشکده ادبیات وعلوم انسانی وخانم ساراساکی وخانم نانسی ساکی باعنوان «معناشناسی فتنه درقران کریم» درمیان 521 مقاله از10کشور جهان رتبه اول رادر بیست وهشتمین دوره مسابقات بین المللی قران کریم درتهران کسب کرد .

در این مسابقات که روز سه شنبه 13/4/90 با حضور آیت اله عاملی لاریجانی رئیس قوه قضائیه ودیگر مقامات کشوری برگزارگردید لوح تقدیری از جانب  رئیس قوه قضائیه به دکتر اکبرنژاداهداء گردید.

این مقاله در حوزه تبیین معنای فتنه با استفاده از کاربردهای این واژه درقران کریم وبا استفاده ازقاعده سیاق تدوین شده است.

روابط عمومی دانشگاه برای این عزیزان آرزوی موفقیت دارد.