عضویت رسمی دانشگاه ایلام در سیویلیکا

دانشگاه ایلام از تاریخ پنجم تیرماه سال جاری به عضویت رسمی سایت سیویلیکا درآمد. از طریق این عضویت مقالات کنفرانسهای تخصصی به صورت تمام متن در اختیار اساتید و دانشجویان قرار می‌گیرد. مجموعه سیویلیکا شامل مقالات کنفرانس‌های کشور تحت دامنه www.civilica.com و مقالات کنفرانس‌های خارجی در آدرس www.confindex.ir موجود است. برای دریافت اصل مقاله پس از جستجوی کلیدواژه موردنظر کافیست که آدرس ایمیل خود و کد درج شده را بنویسید و کلید "دریافت اصل مقاله" را فشار دهید. بلافاصله لینک دریافت اصلی مقاله به آدرس ایمیل شما ارسال می شود.لینک ارسال شده به مدت یک هفته فعال بوده و می توانید از طریق آن نسبت به دریافت اصل مقاله به فرمت PDF اقدام نمایید.