برگزاری جشن فارغ التحصیلی دانشجویان دانشگاه

جشن فارغ التحصیلی 550دانشجوی دانشگاه با حضورحجه الاسلام والمسلمین هاشمی معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری د ردانشگاه، دکتر سیاری معاون فرهنگی واجتماعی دانشگاه،روسای دانشکده ها،مدیران وجمع زیادی از دانشجویان صبح روز دوشنبه 6/4/90درمحل سالن آیت اله حیدری برگزارگردید.

در ابتدای مراسم دکتر سیاری معاون فرهنگی واجتماعی دانشگاه با عرض خیرمقدم به حاضرین وتبریک فرارسیدن مبعث حضرت پیامبراعظم (ص)گفت:اینکه  جمع زیادی ازدانشجویان دانشگاه امروز دراین مراسم باشکوه شرکت دارند برای ما،مایه خرسندی ومباهات می باشد وامیدواریم با پیروی از مبانی اصیل اسلامی ،جدیت ،تلاش وارتقاء توان علمی ومعرفتی خود بتوانندجایگاه مناسبی رادر جامعه بدست آورند.

دکتر سیاری افزود: دانشجویان زیادی از این دانشگاه توانسته اند در سطح کشور بعنوان عضو هیات علمی دانشگاههای بزرگ پذیرفته شوند ویا صاحب رتبه های بالا در کنکورکارشناسی ارشد وامتحانات دکتری شوند واین امور برای ما مایه دلگرمی می باشد.

دکتر سیاری تعداددانشجویان فارغ التحصیل این ترم دانشگاه را 550نفر اعلام کرد وگفت:درمجموع 550نفر دانشجو از پنج دانشکده و20رشته تحصیلی فارغ التحصیل می شوندکه برای این عزیزان آرزوی موفقیت وبهروزی داریم.

درادامه حجه الاسلام والمسلمین هاشمی معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دردانشگاه با تبریک فرارسیدن عیدسعید مبعث اظهار داشت:بحث فراگیری علم ودانش واهمیت آن به صورت ویژه وگسترده درآیات قران کریم،احادیث وروایات پیامبراعظم (ص)وائمه اطهار(علیهم السلام)موردتاکید قرارگرفته است .

دریک مورد پیامبراعظم (ص)در باره جایگاه علم  وفراگیری آن به چند نکته شامل: ساکت شدن،گوش دادن،حفظ کردن،عمل کردن ونشرآن اشاره کرده است.

دراین حدیث وظایف جوینده علم درزمینه فراگیری وعمل  ونشر آن اشاره شده است واین یک نمونه ازاحادیث  بی شماردراین زمینه است.

حجه الاسلام هاشمی افزود: بحثی که درکنارفراگیری علم در آیات وروایات مورد تاکید قرارگرفته تزکیه نفس است که به رعایت آن توصیه اکید شده است واگر کسب معرفت علم با تزکیه نفسهمرا شود نتایج آن درزندگی مادی ومعنوی انسان خارق العاده خواهدبود.

درپایان لوح تقدیری ازطرف دکتر علی محمدی رئیس دانشگاه  به رسم یادبودبه فارغ التحصیلان اهداءگردید.