برگزاری مراسم جشن آفتاب عدالت

مراسم جشن آفتاب عدالت ویژه میلاد حضرت امیرمومنان علی (ع) با حضور دکتر علی محمدی رئیس دانشگاه،حجه الاسلام هاشمی معاون نهادنمایندگی مقام معظم رهبری،معاونین ومدیران شب چهارشنبه 25/3/90 درمحل سالن آیت اله حیدری برگزارگردید.

در ابتدای این مراسم حجه الاسلام هاشمی معاون نهادنمایندگی مقام معظم رهبری با تبریک میلاد مسعود حضرت علی (ع)وخیرمقدم به میهمانان وحاضرین درجلسه گفت:حضرت امیرمومنان علی (ع) دارای شخصیتی است که درتاریخ بشرهرکسی که دارای اندیشه ای بوده ویا دست به تالیف کتابی زده است ،اگر مطالعه ای در مورد زندگانی آن حضرت نموده در مقابل عظمت ایشان زانو زده است وحتی دانشمندانی که با دین هم میانه ای نداشته اند در موردحضرت علی (ع) تعبیراتی به کار برده اند که انسان را به حیرت وشگفتی وا می دارد ازجمله :پیشوای روسفیدان،سرور آزادگان،سرچشمه فضیلتها،منشابلاغت،اسوه شجاعت،مظلومترین چهره تاریخ،جوهره وجود،اصل ایجاد،فیض مطلق ،ناموس آفرینش،تجلی ذات احدیت،فریاد رسای عدالت،پدر یتیمان،اشک یتیمان،حسرت رنج کشیدگان،شجاع وبردبار،عابد خلوت نشین،معیار سنجش حق وباطل ومصداق ولایت تکوین وتشریح می دانستند.

درادامه آقای سپید نامه از شاعران استان به قرائت اشعار زیبایی در مدح حضرت امیرمومنان علی (ع)پرداخت وسپس موسیقی سنتی توسط گروه موسیقی  بامداد اجراءگردید.

درپایان با اهداء هدایای از طرف نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری از دانشجویان فعال فرهنگی دانشگاه تقدیر بعمل آمد.