دکتر سیاری : اندیشه های سیاسی امام خمینی(ره) مبانی واهداف ما را ترسیم ونقشه راه راتعیین می نماید.

دکتر سیاری معاون فرهنگی واجتماعی دانشگاه در گفتگو با خبرنگارروابط عمومی با تسلیت فرارسیدن ایام ارتحال ملکوتی حضرت امام خمینی(ره) گفت:تاکنون 33سال از عمر انقلاب شکوهمند اسلامی ایران می گذرد واندیشه های سیاسی امام خمینی(ره)،این حکیم الهی ،همچنان مبانی واهداف ما را ترسیم ونقشه راه راتعیین می نماید.

دکتر سیاری از جمله دلایل استحکام بنیادهای انقلاب اسلامی و تاثیر گذاری آن در سطح منطقه وجهان را شخصیت منحصر به فرد وپویایی وگستردگی اندیشه های ناب حضرت امام خمینی(ره)دانست وگفت:انقلاب اسلامی ایران که زلزله ای در جهان معاصر ایجادنمودوکشورهای اسلامی رابیدارکرده است وجهانیان را به شگفتی واداشته است ،توسط شخصیتی رهبری شد که شخصیتش درمکتب فقه وفقاهت شکل گرفته است .

حضرت امام خمینی (ره)فقیهی فرزانه ،عارفی آگاه ،فیلسوفی شجاع ،مفسری بیناوسیاستمداری دانا بودند که کلامی جذاب وفکری پویا داشت وذهن وزندگیش سراسر علم وعمل بود.

هر آنچه را برزبان می گفتند واز مردم می خواستندخود پیش وبیشتر از دیگران به آن عمل می کردند .

اعتقاداتش چون صخره ای سخت وهمتش به بلندای قله های مرتفع بود،چرا که شجره طیبه اندیشه وعلم او از فرهنگ قرانی سرچشمه می گرفت. هر چه از امام بگوئیم کم گفتیم ،چرا که چهره واقعی وابعاد شخصیتی ایشان هرروزبیشتر شناخته می شود .

معاون فرهنگی دانشگاه با تاکیدبر لزوم پایبندی بر آرمانها وپیامهای امام راحل وانقلاب اسلامی گفت:اینک در آستانه بیست ودومین سالگرد رحلت آن عزیزسفرکرده(که صد قافله دل را نیز با خودبرد )هستیم که بهترین اقتدا به این عالم بزرگ ،گوش جان سپردن به اولین ومهمترین پیام منادی انقلاب است وآن چیزی جز خدا محوری ورهایی بی قید وشرط از سلطه شوم استکبار جهانی نیست که هم اکنون این آوای جانبخش بردلهای آزاداندیشان ومجاهدانی که دردآشنای غربت اسلام بودند نشست وباعث بروز انقلابهای کنونی کشورهای منطقه شامل تونس ،لیبی ،مصر بحرین ،یمن واردن گردید.

دکترسیاری افزود:امید که باآمدنمنجی عالم بشریت ،انقلاب اسلامی ایران به انقلاب جهانی حضرت مهدی (عج)متصل شده وریشه استکبار جهانی برای همیشه خشکانده شود .

همچنان که خواسته باطنی حضرت امام (ره) از خداوند سبحان بوده ومی فرمودند:

«امیدوارم که این انقلاب یک انقلاب جهانی بشود ومقدمه برای ظهور حضرت بقیه الله (ارواحنافداه)شود»