برگزاری دومین نشست صمیمانه ریاست دانشگاه با کارکنان

عصرروز دوشنبه 9/3/90 دومین  نشست صمیمانه کارکنان با دکتر علی محمدی رئیس دانشگاه ودکتر گودرزی معاون پشتیبانی ومنابع انسانی  در محل سالن آیت الح حیدری برگزار گردید .

درابتدای جلسه دکتر علی محمدی رئیس دانشگاه با ابراز خرسندی از حضور دربین کارکنان دانشگاه به بیان مسائل موردنظر خود در راستای بهبود وضعیت کاری دانشگاه به شرح ذیل پرداخت:

-        صبر وحوصله داشتن در برخورد با دانشجویان

-        ضرورت همگرایی وکارجمعی

-        ضرورت داشتن روحیه جهادی

-        حفظ بیت المال

-        رعایت قانون

-        رازداری

-        انجام مشورت درامور

-        حضور بموقع درسرکار

-        رعایت صرفه جویی

-        پرهیز از مسائل حاشیه ای

-        وجدان کاری

-        برنامه ریزی

درادامه کار کنان به بیان مسائل ومشکلات مورد نظر خود پرداختند که اهم مسائل حول مطالب ذیل مطرح گردید:

تبدیل وضعیت کارکنان شرکتی وقراردادی،اضافه کار،تغییرساعت کاری،توسعه ورزش کارکنان ،سهمیه کارشناسی ارشد،ارتقاءکارکنان ایثارگر،وام خودرو کارکنان شرکتی،بیمه تکمیلی،قیمت غذاوپرداخت هدایای مناسبتی.

درادامه دکتر علی محمدی رئیس دانشگاه ودکتر گودرزی معاون پشتیبانی ومنابع انسانی پاسخهای لازم را ارائه نمودند.