وزیر علوم خبر داد: ارائه 40 منبع جدید در 7 رشته علوم انسانی

وزیر علوم با اشاره عملکرد کارگروه تحول علوم انسانی در دانشگاهها گفت: برای اولین بار بیش از 40 منبع جدید در 7 رشته علوم انسانی مبتنی بر نظریه اسلامی از ابتدای مهر 90 در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور ارائه و تدریس می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر کامران دانشجو روز جمعه در جلسه هیئت امنای دانشگاه های شمال شرق کشور در مشهد با اعلام این خبر افزود: به دنبال تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر اسلامی شدن علوم انسانی دانشگاه ها، کارگروه تحول علوم انسانی تشکیل شد و با مطالعه و تلاش های بی وقفه این کار گروه ونظر خواهی و مشورت با صاحب نظران رشته های علوم انسانی،  برای نخستین بار این منابع جدید در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور ارایه و تدریس می شود.

وی افزود:‌ با ارایه منابع علوم انسانی تدوین شده با استفاده از نظریه های اسلامی ، منابع علوم انسانی قبلی دانشگاه ها حذف نمی شوند، بلکه به گونه ای فضای نقد بین منابع جدید و گذشته فراهم می شود.