اخذ مجوز چهاررشته تحصیلی در مقطع کارشناسی ارشد

رشدرشته های تحصیلات تکمیلی در دانشگاه ایلام/ اخذ مجوز چهاررشته تحصیلی در مقطع کارشناسی ارشد

دکتر طاهر علی محمدی رئیس دانشگاه گفت:  سیاست دانشگاه در زمینه آموزشی گسترش رشته های تحصیلات تکمیلی می باشد.

دکتر علی محمدی درگفتگو با خبرنگار روابط عمومی با بیان مطلب فوق گفت:شورای گسترش اموزش عالی وزارت علوم ،تحقیقات وفناوری با پذیرش دانشجودر مقطع کارشناسی ارشد  چهار رشته مهندسی کشاورزی- گرایش بیماری شناسی گیاهی ،زبان وادبیات عرب ،مهندسی منابع طبیعی –بیابان زدایی وشیمی فیزیک  دردانشگاه موافقت به عمل آورد .

رئیس  دانشگاه افزود :دانشگاه دارای 18 رشته تحصیلی در مقطع کارشناسی ارشد ودکتری بود ه که با احتساب چهار رشته جدید مجموع رشته های تحصیلات تکمیلی به  22 رشته می رسد.

دکتر علی محمدی ادامه داد:دانشگاه ایلام این پتانسیل را دارد که رشته های بیشتری در مقطع کارشناسی ارشد ودکتری اخذ نماید که رایزنیهای لازم در این زمینه با شورای گسترش آموزش عالی در حال انجام است .

دانشگاه  ایلام دارای 52 رشته  تحصیلی در  مقطع کاردانی ،کارشناسی ، کارشناسی ارشد ودکتری می باشد.