بازدید مهندس پولادی نماینده محترم استان ایلام از پروژه های در حال تاسیس دانشگاه ایلام

به گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشگاه ایلام صبح روز دوشنبه 20/10/89  مهندس پولادی نماینده استان ایلام در مجلس شورای اسلامی همراه ریاست محترم دانشگاه ایلام وجمعی از مدیران دانشگاه از پروژه های در حال تاسیس دانشگاه ایلام بازدید کردند. بعد از بازدید ، مهندس پولادی رشد وتوسعه دانشگاه ایلام را در سطح مناسبی دانستند و بیان نمودند با عنایت به سطح کیفی و کمی پروژه های عمرانی ،آینده مطلوبی را برای دانشگاه پیش بینی نمودند.ایشان ابراز داشتند : پس از بازدید از عملیات اجرایی پروژه های عمرانی ، نظر ایشان نسبت به عملکرد دانشگاه عوض شده است. ایشان از آمادگی نمایندگان استان ایلام در مجلس شورای اسلامی برای پیگیری مشکلات و موانع پیشرفت دانشگاه ایلام با تصویب بودجه های مناسب برای اختصاص دادن به این پروژه ها سخن گفتند وافتتاح این پروژه ها را باعث رشد و ترقی استان ایلام دانستند. پس از این بازدید جلسه مشترکی با ریاست دانشگاه و سایر مدیران در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه ایلام تشکیل شد.