برگزاری نشست روابط عمومی دانشگاه با مدیرواحدخبرصداوسیمای مرکزایلام

درراستای اهداف اطلاع رسانی دانشگاه وتعامل بیشتر با صداوسیمای مرکز ایلام نشست سرپرست روابط عمومی دانشگاه با مدیرواحد خبرصداوسیمای مرکز ایلام صبح روز یک شنبه در محل صداوسیما برگزار گردید.

در این نشست آقای فتاحی سرپرست روابط عمومی دانشگاه  با ابراز خرسندی از برگزاری این نشست مشترک  بر گسترش همکاری وتعامل با صداوسیمای مرکز ایلام تاکید وابراز امیداوری نمود با برنامه ریزی وادامه جلسات مشترک دانشگاه بتواند از قابلیتهای صداوسیما در راستای اهداف اطلاع رسانی خود وپوشش فعالیتها واقدامات صورت گرفته حداکثر بهره برداری را بعمل آورد.

وی تاکید کرد: دانشگاه ایلام با داشتن 5000 نفر دانشجو در مقاطع کاردانی ،کارشناسی ،کارشناسی ارشد ودکتری ،150عضو هیات علمی ، چهار دانشکده ویک آموزشکده ،طرحهای مختلف عمرانی  ،قابلیتهای علمی وفرهنگی و... می تواند از ظرفیت مناسبی برای استفاده صداوسیما در بخش برنامه های تولیدی وخبری برخوردار باشد .

در این دیدار آقای کوهی مدیر واحد خبر صداوسیمای مرکز ایلام هم برتعامل بیشتر در زمینه اطلاع رسانی بین دانشگاه ایلام وصداوسیمای مرکز ایلام تاکید کرد .