زندگینامه شهید والا مقام علی ورمزیار-دانشجوی شهیددانشگاه

بسم رب الشهدا و الصدیقین

شهید علی ورمزیار در خانواده ای مذهبی آنجا که اعتقادات و باورهای دینی در نامگذاری فرزندان نیز تأثیر به سزایی دارد در سی ام شهریور 1346 نوزادی در شهرستان ازنا پا به عرصه حیات نهاد که نامش را به اقتدای مولای متقیان علی نهادند. رشد و شکوفایی این نوزاد در طی نونهالی و نوجوانی و جوانی از او انسانی ساخته بود که در محیط خانواده و اقوام و دوستان همیشه از او به عنوان الگو و نمونه یاد می کردند. رفتار و اخلاق حسنه اش هنوز هم پس از عروج ملکوتی اش زبانزد خاص و عام است.علی و دوستانش که همگی از همان طیف فعالان دوران انقلاب اسلامی و حماسه سازان جنگ تحمیلی بودند، در طول مبارزات قبل از انقلاب از شیفتگان امام راحل و آرمانهای انقلاب و پیروزی های مردم عزیز ایران اسلامی همواره در امورات روزمره او به چشم می خورد. شهید علی ورمزیار در فراگیری علم و دانش نیز ار فعالان و نمونه های علمی بود. دوران ابتدایی، راهنمایی و دبیرستان را طی نمود که ... آری! اینبار عرصه ای دیگر در زندگی او پدید آمد آنچنان که در زندگی هزاران هزار بسیجی و جان بر کف خمینی(ره). با شروع جنگ تحمیلی کم کم پایگاههای مقاومت مساجد جهت آموزش نوجوانان و جوانان برپا گردید و او که در این میدان نیز خود را مسئول می دانست در پایگاه مقاومت مسجد سجادیه(راه آهن) ثبت نام کرد و مشغول به فراگیری امور نظامی ابتدائی گردید. دوره خدمت سربازی فرا رسید و آبادان شهر خاطره های سرخ و خونین میزبان آن مردان مرد می شود و عملیات کربلای 4 جولانگاه رشادت و سربازی او. شهید علی ورمزیار هیچگاه در طول دوران زندگی از درس و تحصیل غافل نماند و در همان دوران مقدس سربازی با جد و جهد فراوان در رشته دامپروری دانشگاه ایلام قبول شد. در حین تحصیل نیز همواره با سنگرسازان بی سنگر در جهاد سازندگی همکاری مداوم داشت و هر از چند گاهی نیز به رسم ادب و اخلاق و منش بزرگوارانه اش به دیار خود باز می گشت و در خدمت و احترام به پدر و مادر ادای تکلیف می نمود. در یکی از همین مراجعت ها بود که تقدیر برای او به گونه ای دیگر رقم خورد، تقدیری که می خواست او را از خاک نشینان جدا کند و به افلاک برد. سی ام شهریور 1366 تولدی دیگر برای او بود. آری! سالروز تولد علی اینبار برای او با خنده ای مستانه بود و برای مادرش ماتم و اندوه! بمباران هوایی شهرستان ازنا سبب به شهادت رسیدن آن جوان پاک و مومن گردید و در سالروز ولادتش به فیض عظیم شهادت نائل گردید.

روحش شاد و یادش گرامی