معارفه سرپرست معاونت آموزشی وتحصیلات تکمیلی در جلسه شورای دانشگاه

جلسه شورای دانشگاه با حضور دکتر علی محمدی رئیس دانشگاه ودیگر اعضای شورا صبح روز دوشنبه 4/11/89 در محل سالن جلسات حوزه ریاست برگزار گردید.

در این جلسه ضمن تقدیر از خدمات دکتر علی اصغر نصراله نژادقمی وآقای دکتر آرش قربانی به سمت سرپرست معاونت آموزشی وتحصیلات تکمیلی معرفی گردید .

در ابتدای جلسه دکتر علی محمدی رئیس دانشگاه گفتند : راهبرد اصلی ما در  بخش آموزش اخذ مجوز رشته های جدید تحصیلات تکمیلی می باشد وباید با برنامه ریزی درست وافزایش توانمدیها زمینه این امر فراهم گرددواز معاون جدید آموزشی وتحصیلات تکمیلی خواهانم این موضوع را به طور جدی پی­گیری نمایند.

رئیس  دانشگاه در ادامه افزودند : موضوع مهم دیگری که در بخش آموزش  نیازمند  است با برنامه ریزی درست وهمت مسئولین پیگیری شود بحث برگزاری منظم کلاسها می باشد ودر این راستا بهتر است از تجربه دانشگاههای دیگر استفاده شود.

دکتر علی محمدی در ادامه بیان نمودند:درراستای پیشرفت و پیشبرد بهتر اهداف دانشگاه از مجموعه معاونین ومدیران دانشگاه انتظار دارم با مسوولین مافوق خود هماهنگ بوده­تا کارها طبق برنامه پیش برود ومشکلات ونارساییها به نحو احسن حل شوند .

ایشان با اشاره به روند کار دانشکده ها گفت:از روسای دانشکده ها می خواهم امور عمومی دانشکده ها فعالتر شوند که در روند اجرایی کار دانشکده ها وآموزشکده موثرخواهد بود.

رئیس دانشگاه در ادامه افزود: در همین راستا همه ما باید برنامه عملیاتی سال آینده راآماده وضمنأ گزارش کارچهارماهه سوم سال جاری را تدوین نماییم تا روند مطلوب توسعه دانشگاه ادامه یابد.

رئیس دانشگاه با اشاره به وضعیت سایت دانشجویان گفت :بهتر است جهت استفاده مطلوبتر وبیشتر دانشجویان از سایت کامپیوتری واحد خواهران از برادران جدا گردد تا استفاده از کامپیوتر واینترنت برای دانشجویان در راستای کمک به انجام  تحقیقات وپروژه ها ودیگر موارد به نحو مطلوبتری صورت پذیرد.

دکتر علی محمدی در ادامه با اشاره به معارفه آقای دکتر قربانی چقامارانی  به سمت سرپرست جدید معاونت آموزشی وتحصیلات تکمیلی گفت :در اینجا باید مراتب تقدیر وسپاس خود را از خدمات آقای دکتر نصراله نژاد بعمل آورم زیرا ایشان در طول این مدتی که حوزه معاونت  آموزشی را عهده دار بوده اند وچه زمانی که معاون اداری ومالی دانشگاه را برعهده داشتند زحمات زیادی برای توسعه دانشگاه متحمل شدند  ودارای خصوصیات  مطلوبی در زمینه مدیریت بودند از جمله صداقت ،پشتکار،تواضع وهماهنگی با مسئول مافوق که خاطرات خوبی از ایشان برای ما به یادگار مانده است.

درادامه جلسه دکتر نصراله نژاد در سخنان کوتاهی گفت:به علت طولانی بودن حضور در دانشگاه ایلام هنوز خودرا جزءخانواده دانشگاه می دانم ودراینجا لازم می دانم از مجموعه عوامل دانشگاه وعلی الخصوص دکتر علی محمدی رئیس دانشگاه وودیگر عزیزان کمال تشکر را داشته باشم .

در پایان با اهداء لوح تقدیری ازطرف دکتر علی محمدی رئیس دانشگاه از زحمات دکتر نصراله نژاد تقدیر وآقای دکتر آرش قربانی به عنوان سرپرست  معاونت آموزشی وتحصیلا تکمیلی معرفی گردید.